Olen aivan pienestä pitäen rakastanut tanssia ja opettamista. Jo nuorena suunnitelmani oli, että haluan oman tanssikoulun. Lähdin ylioppilaskirjoitusten jälkeen Oulun ammattikorkeakouluun opiskelemaan tanssinopettajaksi. Opiskelujeni jälkeen jäin amkille ja Tanssikoulu Jari Aaltoselle töihin.  Tämä ajanjakso kesti 10 vuotta ja on ollut hyvin merkittävä opettajuuteni ja yrittäjyyteni kasvamisen kannalta. Olen hyvin kiitollinen tästä ajasta! Muutin takaisin Poriin ja perustin Tanssikoulu Happy Dancen vuonna 2010. Toiminta alkoi Mies-lauluntalolta, jossa opetin paritansseja, soolotunteja sekä lastenryhmiä. Tanssikoulu sai upean aloituksen!
Tässä tunnelmia vuodelta 2014.
Rakastan yli kaiken opettamista, mutta osa minusta kaipaa stagelle ja esiintymään! Onneksi olen päässyt toteuttamaan itseäni upeissa esityksissä Tangomarkkinoilla ja sekä Valasrannalla. Tämä esitys on kuvattu Valasrannan tanssileirillä.
Yksi mahtava juttu mitä olen saanut tehdä, ovat upeat ulkomaan tanssileirit. Vuosiin mahtuu monet ikimuistoiset Happy Sun&Beachit ja Baile Retrot!
Tässä video Alanyan Happy Sun&Beach-reissulta vuodelta 2016.
Happy Dancen toiminta jatkui Mies-laulantalolla ensimmäiset yhdeksän vuotta. Näistä vuosista on paljon upeita tanssiystäviä, muistoja ja hetkiä.
Tässä video vuodelta 2016. Videoissakin näkyy, miten Lenni on kasvanut mukana menossa.
Uudet tilat löytyivät Vanhalta Kauppikselta vuonna 2019. Täällä on kyllä ollut hyvä olla ja tanssia! Vain puoli vuotta uusiin tilohin siirtymisen jälkeen korona sulki ovet. Olin aivan uuden tilanteen edessä ja koko tanssikoulun toiminta piti miettiä uusiksi. Kehitin todella upean ja onnistuneen Online-palvelun. Tällä hetkellä Porin lisäksi Happy Dance liikuttaa myös ympäri Suomen ja vähän maailmallakin! Olen selvinnyt haastavan ajan läpi ja olen siitä todella kiitollinen!
Video: Arto Helin/Kreatia

Tanssikoulu Happy Dance juhli 10-vuotissynttäreitääm! Viikonloppu sujui lastendiscon, soolotanssijuhlan, tanssikurssien ja iltagaalan tunnelmissa! Juhlia vedettiin kahden bändin voimin – perjantaina Mikael Tuominen & The Hombres ja lauantaina Selim P. Viikonlopun opettajina olivat minun elämäni tärkeät ystävät ja opettajakollegat Jari ja Sari Aaltonen, Pasi ja Maria Lauren sekä Alina Mustamaa ja Joonas Kainulainen.

Video: Joonas Kainulainen

Tanssikoulun kaksipäiväisten juhlien jälkeen vietin vielä omia nelikymppisiäni sunnuntaina. Niistä bileistä tulikin yllättäen erittäin ikimuistoiset kemut, kun yllätimme juhlavieraat totaalisesti ja avioiduimme Karin kanssa! Tässä tuoreen rouvan tunnelmia viikonlopun jälkeen.
Me ollaan oltu Kauppiksella nyt kokonaiset viisi vuotta ja nämä tilat ovat ihanat! Tuntivalikoima on vuosien aikana monipuolistunyt ja tästä seuraavasta videosta pääsetkin tutustumaan monipuoliseen toimintaan!
Kesällä 2023 kerroin tulevan syksyn ilouutisesta! Olen niin kiitollinen, kun sain ihan mahtavat opettajat mun rinnalle kehittämään tanssikoulua eteenpäin! Näin naisyrittäjänä lapsen hankkiminen tuo omia haasteita ja tanssinopettajien lapsukaiset aika useasti kasvavatkin tanssisalilla.
Näin äitiysloman jälkeen olen palannut remmiin entistä innokkaampana ja erittäin kiitollisena jokaisesta tanssiystävästäni!
Paljon onnea, teini-ikäinen tanssikoulu Happy Dance!
Ah, nuo kultaiset teinivuodet – täynnä energiaa, elämäniloa, oppimisen räpiköintiä ja suuria tunteita, mutta tanssikoulussa se on vain osa hauskuutta! Happy Dance on jo 14 vuotta tarjonnut paritanssin hurmaa, soolotanssin pyörteitä ja lasten riehakasta menoa!
Happy Dancen vahvuus piilee sen arvomaailmassa: positiivisuus, yhteisöllisyys ja aitous. Täällä ei viljellä hapanta naamaa, vaan tanssilattialla loistaa hymy, joka tekee pilvisemmästäkin päivästä aurinkoisen. Positiivisuus on se liima, joka pitää meidät kaikki liikkeessä – oli sitten kyseessä ensimmäisiä tanssiaskeleitaan ottava pikkulapsi tai vauhdikkaaseen salsaan syöksyvä aikuinen – meillä tanssivat ihan tavalliset aikuiset, nuoret ja lapset.
Ja yhteisöllisyys? No, se on meillä verissä. Meillä tanssitaan yhdessä, nauretaan yhdessä ja joskus kämmäillään yhdessä, mutta aina yhdessä. Tanssikaveri on se ystävä, joka nappaa kädestä, kun askel menee solmuun – tai ainakin nauraa mukana, kun yrittää saada askelista selvää. Yhdessä olemme kuin suuri, tanssiva perhe, jossa jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on.
Aitous on se mauste, joka tekee Happy Dancesta erityisen. Täällä ei tarvitse esittää mitään, vaan jokainen saa tanssia omalla tavallaan, omalla tyylillään – vaikka sitten jalka vähän lipsuisikin väärään suuntaan. Olemme ylpeitä siitä, että Happy Dancessa jokainen askel on aito, jokaista tanssijaa arvostetaan ja jokainen hetki on täynnä iloa.
Joten tanssitossut jalkaan, ja tervetuloa mukaan juhlimaan tätä teini-ikäisen tanssikoulun huimaa matkaa! Happy Dancessa jokainen hetki on täynnä tanssin riemua, yhteisöllisyyttä ja aitoa iloa. Eikä ole väliä, oletko vasta-alkaja vai konkaritanssija – tärkeintä on, että sydän sykkii tanssille. Vietetään monta iloista, nauruntäyteistä tanssivuotta tästä eteenpäin!
Suuri kiitos kaikille vuosien aikana mukana kulkeneille!
T: Rakkaudella Kati

Liity postituslistallemme

Saat sisäpiiritietoa tulevista tapahtumista, alkavista kursseista, tarjouksista yms!


    Happy Dancen uutiskirjeONLINE-palvelun uutiskirje

    Streamatut livetunnit
    - tule mukaan!